Monday, April 4, 2011

Aku benci kapel

Assalamualaikum..

Yeah!Say what you like.Nak kutuk aq?Kutuk la..ada aq kisah?Whahaha..
Bagi korang yang kapel2 neyh kan,hentikan lah..Haram tau kapel 2..Alah,xyah cakap pon korang mesti da tau kan yang kapel 2 haram.Tapi kenapa korang masih buat??

- Saat kapel,semuanya indah belaka -

- Geli jerk..--.--" -

I bukan nak tuduh sapa2.Nak jelez dengan orang yang berkapel neyh?? (peh-lis la~~)xde keje wei nak jelez2 neyh..
Bagi mereka yang berkapel yang baca entry kaly neyh,mesti hot je kan??huhu..dun worry babe~
Aq bukan nak buat korang hot ke,co0l ke,aq juz nak korang bukak mata hati korang..
Fikir sejenak.Apa bagusnya kapel neyh?Kalau aq tanya,mesti neyh jawapan korang...

1.Nak diri di sayangi la beb!
2. Seronok coz ada orang take care at kite
3. Bangga coz ada pasangan (kononnya nak kata yang kita nie ada orang yang nak)
4.Dan sebagainya....

Kalau neyh la kan jawapan k0rang,sorry to say..Korang kesunyian ea?xde orang lain yang sayang korang ke?Mak bapak korng?Family?
Oh.Kesian sungguh korang kan?Hahaha..mesti korang rasa aq neyh kurang ajar kan?Mesti dalam hati korang,korang kutuk aq...

1. Eleh,dye benci orang kapel coz xde orang nak dia
2. Dia benci kapel coz dye penah clash kot ngan balak dye..Who knows..kn?
3. Dia nak bajet alim je 2...Ntah2,dye 2 pon kapel...
4. Dan sebagainya...


Aq pandai scan orang.So aq pandai scan apa yang ada dalam kepala otak korang...Betul x apa yang aq tulis 2?Urm,tapi aq xkisah p0n macam mana korang nak judge aq c0z bagi aq, 2 semua tak penting..Apa yang penting?Yang penting Tuhan tahu niat aq.Aku bukannya saja nak buat korang marah,aq juz nak bagitau apa yang aq rasa betul.Bagi yang xde kapel 2,mesti korang setuju 100% ngan aq kan..Whahaha...

Sebagai seorang ANGEL,aq mintak maaf la kalau korang memang terasa sangat2 dengan apa yang aq tulis 2.Aq bukannya sengaja nak jadi DEVIL..Aq juz nak luahkan apa yang aq rasa betul..2 je..not more than that..

- Bajet aq neyh ANGEL..haha.. -

Akhir kalam,bagi yang kapel 2,segeralah clash ea..haha..
-->>masih lagi nak buat orang geram,erk... =.="

P/s: Sebenarnya kan..Aq saje je buat entri pasal kapel nyeh..xde idea la nak buat entri pasal apa.Hehe..Eh,sebenarnya aq agak curi0us tau.Macam mana nak beza antara kita kapel ngan kawan ea?(antara boy n gurl) Any idea?

13 comments:

mindproject said...

setuju 100 peratus...

Ikemal said...

yelh kn. aku dah 2 thun membujang. hahaha

Entry Terbaru

Cerita Si Penunggu yang boleh dikatakan agak kacak
Contest Dari Epilogue Seorang Loser: Mudah dan menangi header design

sya fiqa said...

sokong 100%
kapel mmg haram..
kalo xsabar nk b'cinta2 sgt.. kawen cpt2..
b'cinta lepas kawen 2 laa y plg nikmat..
hee :)
cinta pd Allag e2 lah cinta hakiki :)

mira said...

wah mabruk~ entry yg sgt honest.
stuju jga, drpd kapel baik kahwin terus.

yg nk beza tu, kalau kwn tkda perasaan, kalau kapel ada prasaan. hehe ;P
boleh rujuk sini ::
http://ustazlove.com/blog/2011/03/couple-haram/

kulop ludin said...

cinta tak semestinyea "bersatu"

nelly said...

aiseh .hehe .terasa ~

Lya Dania said...

kte sa2 geng la kalau macam 2..hikhik..
nelly:sorry~xberniat nk mnyakitkn aty sape2..sbgai peringtn jep..:)

shat said...

setuju jugak. bercakap dari pengalaman. couple xde benefit apa2 pon.

Lya Dania said...

shat:thanx ats komen anda..betol tuh!kapel xde bnft,juz waste time,money n seng2 dpt dose..^.^

missdora said...

SETUJU ! single is better..

Lya Dania said...

yup!single is better.Tapi xtaw la lepas kawen an?hihih..*gatalnya aq..

AL-QASSAM said...

Bagus.. tapi jangan benci untuk kawin.. kawin tu sunnah..he

Lya Dania said...

Yup..kawin itu mmng sunnah.drpd sibuk2 nak kapel,lbey baik tros kawin.. :)