Wednesday, May 18, 2011

proud to be b2uty!

Assalamualaikum...

Annyeong haseyo..huhu..from da tajuk above,aq rase ramai yg akan kata aq perasan..B2UTY?PROUD TO BE B2UTY?Huh!mesti minah nie perasan cantik..betul tak apa yg korang pikirkan?Tapi,bagi mereka yang minat korea je yg xkan cakap macam tuh..because of what?sebab..B2UTY tu sebenarnya b2st's fans..
-B2ST:junhyung,dongwoon,yoseop,gikwang,dujoon,hyunseung-

Aq memang xdapat nafikan yang aq minat giler2 ngan korea..masuk tahun neyh,dah 7 tahun aq minat ngan korea.Minat sangat.Secara jujur,drama atau lagu yang betul2 aq suka hanya korea dan jepun.Melayu,ingggeris,cina and etc,aq langsung xminat..tanyalah aq pasal artis melayu,hapak satu pun aq xkenal..setakat SitiNorhaliza and Adibah Noor,tahulah aq..grup2 yg lain,mianhae..i don't know~

Mybe,some of you jugak adalah b2uty(b2st's fans).As b2uty,mesti korang tahu yang hampir setengan tahun b2st senyap,tapi skunk neyh,mereka naik semula dengan album terbaru mereka :FICTION AND FACT ALBUM...

Kat bawah nie,aq sediakan link untuk korang dowload lagu2 b2st..check it out!!!Penat taw aq carik..hehe:-


1. THE FACT - B2ST Fiction and Fact Album


2. 불러보지만 - B2ST Fiction and Fact Album


3. Fiction (Orchestra Ver.) - B2ST Fiction and Fact Album


4. Lightless (unplugged ver) - B2ST Fiction and Fact Album


5. 비가 오는 날엔 B2ST Fiction and Fact Album


6. VIRUS - B2ST Fiction and Fact Album


7. FREEZE - B2ST Fiction and Fact Album


8. YOU - B2ST Fiction and Fact Album


9. BACK TO YOU - B2ST Fiction and Fact Album

Link Mp3 :-

Ok..selamat menont0n dan mendowload! ^___^

4 comments:

biawak goreng said...

dah hehe... x salah ikut cita rase masing2.... tapi artis malaysia pon x kurang hebat nya...

try dgr ni sedap x?
http://www.youtube.com/watch?v=aB38TJOhV_o&feature=related

try tgk ni lawak x?
http://www.youtube.com/watch?v=Iew8ZR1DGt0

☺☻☺☻☺☻ said...

try lah dgar dgar 24:7.....xmnat ker :P

fiq. said...

hehe, bila nak tukaq warganegara? hehe, joke**

kite kadang2 je layan citer korea, kalau banyak masa. Kalo baru nak tengok berat sikit sebab satu drama episodnye berpuluh, ade anak2 plak tu, hurm, tapi bila dah tengok, tak nak stop.

lya dania said...

biawak goreng:lagu melayu bez ea?erk...ntah la...xminat nk dngr~hehe..law lagu nsyd bez r jgk..^_^

>>yg bagi komen sal 24:7:jngn ckp sal grup 2..geli i..haha..sbnrnye xksh un dyeowng nk wat grup tu,tpi mngaku je la dri sbgai MPOP..ini x,gelar diri KPOK..erk...=.=

fiq.:cite korea xde la pnjng sngt..paling bnyk un juz 16,20,22,24 or 25 episode..cite mlayu lagi bnyk episod..hehe..