Friday, May 20, 2011

esok masuk U!!

Assalamualaikum...

Mungkin ada yang dah taw,esok merupakan hari pendaftaran bagi pelajar UITM bagi tahun 2011/2012 .And i,one of them.Esok aq akan berambus dari rumah untuk melanjutkan pelajaran di UITM Seri Iskandar,Perak.Kirenye,nie mngkin post yang terakhir dari aq untuk bulan neyh.Aq x bawa lappy bersama di U nanty.
- inilah muka depan U aq nanti -
Aq rasa xsabar2 nak bergelar pelajar U.Dan esok lah harinya..But,ada one thing yang aq benci sangat nak uruskan : kemas barang..Esok dah nak bertolak pi Perak,tapi baru sikit barang yang aq kemas.Relax x aq?Haha..my mummy dah membebel-bebel dari tadi,suruh kemas barang..Tapi..Ah,jap lagi la aq kemas~Malas lorh~
- mungkin macam nie lah sibuknye waktu hari pendaftaran nanti -
Pape pon,aq berharap agar segala urusan aq di mudahkan bile ada kat sana nanty.InsyaAllah.. ^__^

18 comments:

tikin said...

congratez ! take cre taw kt cne :)

Khairil said...

selamat maju jaya kepada awak...

Hani Suraya said...

good luck dear...=)

Lya Dania said...

tikin,khairil,hani suraya:thanx ya! ^__^

dak eina said...

tahniah!! selamat masuk u!! ;)

ceritasekupang said...

tahniah...belajar rajin2...

aziana azali said...

tahniah... blaja2 rajin2... esk adik akk pon masuk uitm puncak alam...

arra raraa said...

gud luck dear..stady leklokk (:

Aida Omar said...

take care and good luck k.. :)

baby said...

nariin ka niiy...errk..ok yunk....man jadda wa jaddda yerr..
erm...pndai2 je aq niiy...wo0o..pointer tinggi ue!!

Lya Dania said...

Thanx semua~^_^

Baby:thanx tw..you pun sme..pointer at mktb dlu boleh la nk score,at U xtw ag..doakan aq! :)Sayang NONA~ ^.^

hawiz said...

tahniah

shezwan said...

hai freshi!! welcome to IPT World yaawwwW! haha ^_^

RedVixen said...

tahniaahhhh!!

eyqa amin said...

go0d luck dear~~~~
uitm dihatiku...
waleeeeeeeeeeewaaaa
ahhah=p

a pis of art said...

blajo rajin2 ye..

spider_gurl86 said...

best nye tahniah

aqilah zolkifli said...

tahniah!!study rajin2...:)