Friday, July 22, 2011

Jatuh Cinta Pandang Ke-3

Annyeong haseyo...
Sebenarnya,aq skunk nie sedang mendownload cite korea HEARTSTRINGS episod 7.Memandangkan download cite tu mengambil masa yang agak lama,jadi aq bercadang untuk menconteng wall kat blog aq nie.
Aq skunk nie memang tengah angau gile ngan sowang mamat nie..


Ceyezly,i fall in love with him.
Bukan jatuh cinta pandang pertama
Tapi jatuh cinta pandang ke-3
Ehem...
Kalau aq cakap aq jatuh cinta
Surely memang xde owang yang nak percaya =.="
*
*
Mula2 kenali dia untuk kali pertama,aq xrase pape
Macam menyampah pun ada kalo tengok muke dye...
Sebab perangai dia yang sangat annoying
Tengok muka dia kali ke-2 pon sama
Eh x!
Tengok kali kedua,aq makin xsuke ngan dye
Sebab perangai dye yang terlalu bodoh dan baik
Tapi pandang kali ke-3..
Dup Dap..
Dup Dap..
Dup Dap..
Jantung aq berdebar kencang
Dan aq rase,aq dah jatuh cinta dengan ke-charming-an dye
Jatuh cinta dengan ke-smart-an dye
Dan jatuh cinta dengan senyuman dye

- Lawa x bibir dye...Sexy an?haha..menggatal nyer aq.. =.=" -

Korang taw x sape dye?
Mesti korang kenal an?
Dye la pujaan aty aq wat mase nie.. ^____^
LEE MIN HO

Kaly pertama aq pandang dye kat cite BOYS OVER FLOWER
-->dalam cite nie dye macm xbpe pandai sangat nak berlakon,sebab tu aq xbpe suke dye..=.=

Kaly kedua aq pandang dye kat cite PERSONAL TASTE
-->dalam cite nie dye terlalu baik.And agak naif dan bodoh..--.--

Kaly ketiga aq pandang dye kat cite CITY HUNTER
-->ceyezly,lam cite nie dye smart sangat2..Memang smart gilak ah!Datz y i  fall in luv wip him..^__^

~Ya Allah,Cantiknye ciptaan-Mu~

2 comments:

dyanie said...

hamboiiiiiiiii suka

Lya Dania said...

dyanie:hehehe...