Friday, October 14, 2011

vampire prosecutor...

Annyeong~

From now on,aq nak start tengok drama korea balik..Dah seminggu kot aq cuti dari tengok cite..Aq banyak menghabiskan masa seminggu 2 dengan menonton variety show and MV2 korea..

Sepanjang seminggu tu jugak,aq banyak tengok parody and mini drama korea..Parody and mini drama ni macam cerita pendek yang dilakonkan oleh artis2 berdasarkan drama2 korea yang ada..

Skunk nie,aq nak promote cite yang korang patut tengok--> VAMPIRE PROSECUTOR
Aq pon baru je habis tengok cite neyh semalam (sebenarnye bel0m abiz tengok lagi..).Tapi kire dah abiz tengok la coz cite neyh baru ada sampai epis0d 2 je.Drama nie baru je kuar bulan nie...

- tiap kali bertukar vampire,taring dye kuar and mata dia jadi biru -

Prosecutor Min Tae Yeon (Han Jung Hoon) is bitten by someb0dy and jadi vampire.Prosecutor neyh teruskan hidup dye dengan meminum darah orang yang dah mati..Setiap kali dye minum darah mangsa,dye macam dapat satu kuasa..Dye boleh dapat hint atau bayangan tentang macam mana Si Mangsa mati atau dibunuh..Dia juga masih lagi menyiasat tentang pembunuhan adiknye pada 7 tahun yang lalu dimana terdapat kesan dua gigitan dileher adiknye..And at the same time,Prosecutor Tae Yeon ingin mencari siapa dirinya and what truths may lie behind their(another vampire) motives..Kebenaran yang dye tahu,he is not the only vampire...

VAMPIRE PROSECUTOR-->Such the great drama!Very interesting! =)
Kat bawah nie,aq ada sedikan link untuk tengok cite neyh..Pilihlah mana 1 yang korang nak..^___^

1. Dramacrazy.net :
http://www.dramacrazy.net/korean-drama/vampire-prosecutor/

2. Mysoju.com :
http://www.mysoju.com/korean-drama/vampire-prosecutor/

3. Dramafever.com :
http://www.dramafever.com/drama/4041/1/Vampire_Prosecutor/?ap=1

4. Hancinema.net :
http://www.hancinema.net/korean_drama_Vampire_Prosecutor.php

5. Dramabeans.com :
http://www.dramabeans.com/2011/10/vampire-prosecutor-episode-1/

9 comments:

AwieKashi said...

wah....siap bagi link lg...huhu

Lya Dania said...

AwieKashi : jgn lpe tng0k ye!bez~

alif ibnu daud said...

wah...mcm best jer

Lya Dania said...

alif ibnu daud :mmng bez!

Lam A'Aini (Oh Semut) said...

wah . . best best . . . :D

::AkU wAnItA BiAsA:: said...

prosecutor prncess pn bess...eheemmm

Iwanski said...

cite korea yg menjadi kegilaan...

Lya Dania said...

Lam A'Aini (Oh Semut) :dah tngok cite a gak ea?

AkU wAnItA BiAsA: cite 2 pon bez!tapi cite 2 dah lme r... :)

Lya Dania said...

Iwanski : erm...mslhnye cite korea bez sngt..sbb 2 ramai minat~ :)