Thursday, October 27, 2011

anda stress atau tidak?

Assalamualaikum...


Sapa kata buat entry kat blog tidak stress?

Blogger A : Apa yg stress nyer buat blog..blog la yang membantu kita hilangkan stress..
Blogger B : Stress la jugak buat blog nie..takut entry yang kita nak buat xdapat tarik minat orang untuk baca..
Blogger C : No komen..

Siapakah anda?Blogger A,B ataupun C? Sebelum korang buat penilaian samaada korang nie blogger A,B or C,you all should try this one ---->>

- perhatikan gambar ini -

Lihat gambar diatas.Dot kuning nie tak bergerak pon.Tapi kalau korang tengok ia bergerak...kemungkinan korang sedang stress..So,berehatlah ye..Cukup2 la ber-blogwalking ~


^____^

8 comments:

EyA edamanhatiku said...

eya dgn blogger c..oh my pie..i did see dot2 tu bergerak

Lya Dania said...

EyA edamanhatiku : =)

Nulia said...

ppeeeniiinngggg mata kawee.... huhuu @_@

fi said...

yeahhh , sepet pilih A :D
i enjoy it :D

Nuriy Arisa said...

sy nmpk bola2 tue bergerak..

ok la..sy berehat xD

IkiN NikisA said...

abc boleh tak ? hahaha :D
mse tngok dot kuning laju .. ni slow plak .. haha :d

Lya Dania said...

Nulia : 1st tyme tng0k tuh,saya pon pening~ :)
fi : go0d! ^__^

Lya Dania said...

Nuriy Arisa: baguslah macam to0..take more rest~

IkiN NikisA : need to0 rest la cam2~ :)